Arkitekturteknikk

Vi skaper arkitektur som begeistrer

Solid fagkompetanse fra flere bransjer

Arkitekturteknikk har et faglig sterkt team med solid erfaring fra design, arkitektur, prosjektutvikling av betongbygg, totalentrepriser, industriell kompetanse, prosjektering, produksjon og montasjeteknikk.

Selskapet ble etablert i 2017 og drives av Stig Jespersen, som har 20 års erfaring fra betongelementindustri og entreprenørvirksomhet, og har som formål å skape arkitektur som begeistrer, gjennom salg av rådgivningstjenester og produkter som former betong på nye måter.

Vi hjelper deg å heve standarden

Vi gir råd og selger løsninger som hever den arkitektoniske kvaliteten på bygg, både med tanke på utseende og funksjon. Arkitekter i hele verden utnytter seg av disse mulighetene for å skape unike byggverk eksteriørmessig eller innvendig med for eksempel betong som skaper unik akustikk sammen med fantastisk design.

Ingen begrensninger

Men betong er i seg selv ingen begrensning for hva selskapet kan tilby av produkter. Vi hjelper deg gjerne med rådgivning som skaper arkitektur som begeistrer, og ser frem til å arbeide sammen med deg i ditt prosjekt.

Kontakt oss