Optimale løsninger
innen fasade og interiør

Arkitekttjenester for arkitekter, byggherrer og produsenter

Best på teknologi og matriser

Vi tilbyr et bredt spekter av metoder til forming av betongoverflater.

Enten du er arkitekt, byggherre eller produsent, kan vi bistå med design og produksjonsteknikk for et optimalt overlateresultat.

Verdensledende
samarbeid

Vi samarbeider tett med den verdensledende produsenten RECKLI for å kunne tilby det nyeste og beste innen overflateteknologi. Våre matrisematter kan leveres med ett av våre nærmere 300 standardmønstre eller som skreddersydde matrisematter designet og utviklet i samspill med deg.

Vi leverer også papir med grafisk retarder for engangsbruk, og grafiske matrisematter for gjenbruk opptil 100 ganger.

Visste du at …

Vårt produktspekter også inneholder produkter for produksjon av egen formteknikk, tilbehør til produksjon på matrisematter og etterbehandling av overflaten etter avforming?

Vi tilbyr det siste på markedet

Sammen med Reckli har vi over 50 års erfaring og kan gi gode råd til arkitekter og samarbeidspartnere i forbindelse med prosjektutvikling.

Vi kan bistå med design og produksjonsteknikk for å løse dine behov for optimale fasade- og interiørløsninger, enten som arkitekt, byggherre eller produsent. Vi samarbeider tett med RECKLI for å tilby det siste på markedet av teknologi og matriser, og leverer i dag metoder for forming og etterbehandling av betongoverflater på verdensbasis.

Psst …

RECKLI har også egne BIM-moduler som kan lastes ned